Rólunk

Fedezd fel ízletes világunkat a legfinomabb sütemények, torták és bonbonok társaságában. Minőségi alapanyagokból készült édességeinkkel garantáltan elvarázsolunk. Gyere, és éld át az édességek mágikus világát nálunk!”

történetünk

Édes történelem

2001 őszén, családi vállalkozás keretén belül nyitottunk meg Veresegyházon. Azóta eltelt évtizedek sok változást, fejlődést hoztak a cukrászda életében.  A minőségi alapelvek megtartása mellett a vásárlói visszajelzések és igényekkielégítésére nagy hangsúlyt fektetettünk, hamar a közkedvelté váltunk a környéken.

RÓLUNK

Nálunk minden desszert egy történet

2010 tavaszától a Veresegyház, Budapesti út-on vártuk nagyobb üzemi résszel és vendégtérrel, valamint nagy terasszal vendégeinket. A méret mellett az üzem is fejlődött, a legkorszerűbb felszerelésekkel és gépekkel láttuk el a cukrászsütemények, fagylaltok, torták elkészítéséhez.

A vendégek kegyeinek elnyeréséért, sokszínű aktualitásoknak megfelelő cukrászsütemény készítünk minden évben. Ilyen alkalmak a farsangi időszak, Valentin-nap, húsvét, nőnap, anyák napja, ballagás, mikulás, karácsony és minden évben az Ország tortája is! A sós sütemények közül a pogácsánk nagyon népszerű, amelyet helyi fogyasztásához, új, modern karos kávégéppel készült espresso-val szolgálhatunk.

Ha Ön még nem tudja milyen a Gombai Cukrászda vendégeihez tartozni, jöjjön el hozzánk és kóstolja meg egyre jobban bővülő választékunkat.

RÓLUNK MONDTÁK

Pár vlsszajelzés süteményeink hatásáról

GALÉRIA

Nálunk minden desszert egy történet.

NYITVATARTÁS

TELEFON:

+36 20 389 4430

NYITVATARTÁS MINDENNAP:

09.00 – 22.00